top of page

2024.04.03.

2024 áprilisától minden második hét hétfőjén Bonyhádon a Harmónia Egészség Házban is elérhető érsebészeti magánrendelésem 16:00 - 19:00-ig. Az időpontfoglalás itt központi recepción keresztül zajlik, illetve online van lehetőség bejelentkezni a rendelésre az alábbi elérhetőségeken. További információ, illetve árlista a Harmónia Egészség Ház honlapján található. 

+36 20 212 3314

www.harmoniahazbonyhad.hu

2024.03.06.

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2024. májusától rendelésünk árai kis mértékben emelkednek a költségeink emelkedése miatt. A várható árlista itt látható:

 Érsebészeti első szakorvosi vizsgálat                                   20.000 Ft

 szakorvosi konzultáció

 

 Érsebészeti kontroll vizsgálat                                              17.000 Ft

 

 Visszér injekciózás (sclerotherapia) 1 lábon                        15.000 Ft

 

 Visszér injekciózás (sclerotherapia) 2 lábon                       25.000 Ft

 

 Sebkötözés, kötéscsere                                                        10.000 Ft

 

 Receptírás                                                                            2.000 Ft

 

 Műtét utáni első vizsgálat                                                   15.000 Ft

 Varratszedés

 

2023.12.03.

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2024. januárjától a rendelési idő minimálisan változik. Minden pénteken 16:20-tól 19.40-ig várjuk önöket a rendelésen.

2023.07.10.

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

A nyári időszakban a klinikai munkám megnövekedett terhelése, és a szabadságolási időszak miatt a magánrendelésem nem minden pénteki napon érhető el. Rendelés júliusban 28-án, augusztusban 18-án és 25-én lesz. Ősztől változatlanul, a megszokott rendben, minden pénteken lesz érsebészeti magánrendelés Dombóváron. Július 17-től augusztus 7-ig telefonon sem leszek elérhető, azonban az online időpontfoglalási lehetőség ebben az időszakban is biztosított, kérem, elsősorban ezt vegyék igénybe! E-mailt is tudok néhány naponta olvasni, így a kapcsolatot e-mailben is fel tudják venni velem. Köszönöm a megértésüket!

2023.02.04

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2023.02.10-től rendelésemen elérhetővé válik a bankkártyás fizetési lehetőség, így még kényelmesebb szolgáltatást tudunk nyújtani Önöknek. Ezután megválaszthatják, hogy készpénzzel vagy bankkártyával kívánnak fizetni az igénybe vett szolgáltatásért.

2023.01.18

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2023.01.20-tól érsebészeti rendelésem a Menta Mentális Egészség Műhelybe költözik a Dombóvár, Dombó Pál utca 3. szám alatti rendelőbe. Feleségem és sógornőm pszichiátriai és pszichológiai magánrendelése működik a helyszínen és ettől a héttől kezdve az érsebészet is itt kap helyet. Várom régi és új pácienseimet otthonos, modern környezetben a megszokott hangulatban.

2022.12.04

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2023. januártól új rendelési helyszínen várom meglévő és leendő pácienseimet. A költözés miatt a rendelés átmenetileg szünetel. A rendelés januártól változatlan időben, péntekenként 16:00 - 19:30-ig zajlik, az új cím: 7200 Dombóvár, Dombó Pál utca 3. Menta Mentális Egészség Műhely (az OTP mellett a kisudvarban). Érkezéskor a kaputelefonon kell az érsebészeti rendelő gombját megnyomva csengetni! Sajnos a költségek emelkedése minket is érint, így januártól a rendelés árai is kis mértékben emelkedni fognak. Az új évben is várjuk önöket asszisztensnőmmel szeretettel, a megszokott légkörben.

Kívánok Önöknek meghitt, áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! 

2022.09.12

Tisztelt Betegeim!

A 2022.09.16 pénteki rendelés betegség miatt elmarad! Elnézésüket kérem az okozott kellemetlenségért!

2022.07.21.

Tisztelt érdeklődők, kedves Betegeim!

Az online időpontfoglaló oldalam megváltozott. Magyar nyelvű, jobban áttekinthető, könnyebben kezelhető oldal lett. Bíztatok mindenkit a kipróbálására!

07.22-i és a 07.29-i rendelési napra az időpontjaim beteltek, augusztus első 2 hetében szabadság miatt nem lesz rendelés, így jelenleg az első szabad időpontok augusztus 19-én vannak. Kérem ennek ismeretében keressenek! Online időpontfoglalási rendszeremben is augusztus 19-re lehet először időpontot foglalni, korábbra már nem. Megértésüket köszönöm!

2022.05.22

Tisztelt Érdeklődők, kedves Betegeim!

2022.06.03-tól a dombóvári érsebészeti magánrendelésem helyszíne megváltozik. Az eredeti telephelyem rendelője sikeresen megújult, így júniustól a Petőfi u. 11. szám alatti (Z-Lab) rendelőben várom Önöket igényesen megújult, kényelmes, a 21. századi igényeket messzemenően kielégítő, modern, akadálymentes helyszínen. A betegellátás és az adminisztráció gördülékenysége érdekében új asszisztensnőmmel várjuk betegeinket a megszokott, barátságos környezetben. Szeptembertől a beszerzési árak emelkedése és a rezsi növekedése következtében kisebb mértékű áremelést kell végrehajtanom, a nyáron azonban még a régi árak lesznek érvényben.

Kérem, amennyiben módjában áll, az online időpontfoglalást részesítse előnyben!

Köszönjük, hogy megtisztelnek bizalmukkal és hozzánk fordulnak panaszukkal! 

2021.12.23

Minden kedves Betegemnek köszönöm az irányomba tanusított bizalmat, köszönöm, hogy problémájukkal hozzám fordultak segítségért. 2022.01.01-től visszatérek Pécsre, ismét a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Érsebészeti Klinikáján fogok dolgozni. Emiatt a rendelési idő némileg változik, így január 7-től minden pénteken 16:30-tól 19:30-ig várom a betegeimet magánrendelésemen. A rendelés indulása óta a díjak nem változtak, azonban a Covid-járvány miatt a kellékek, kötszerek, eszközök beszerzése jelenleg jóval magasabb áron kivihető, így januártól kis mértékben emelkednek a rendelés díjai, melyet részletesen megtalálnak az "Árak" fül alatt. Mindannyiuknak kívánok boldog, áldott ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag, boldog új évet!

2021.01.16

A múltév végén egy korszak lezárult a szakmai életemben. 11 Pécsen, az ország egyik vezető érsebészeti intézményében eltöltött (tanuló)időt követően, 2020. december 1-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház érsebészetén dolgozom tovább. Az egyetemhez továbbra is köt az oktatás és a kutatás, azonban a 11 tanulással, fejlődéssel eltöltött év után érsebészeti tudásomat ezentúl a Tolna megyei betegek javára igyekszem fordítani. Két, szintén a pécsi érsebészeten "nevelkedett" kollégámmal kaptuk a lehetőséget, hogy a szekszárdi érsebészetet kapacitásában, nívójában emeljük, így a szekszárdi érsebészet gerincét most három, a pécsi klinikán kiképzett, minősített érsebész szakorvos alkotja, remélhetőleg a betegeink megelégedésére.

2021.01.15

Tisztelt Érdeklődők!

Mint azt biztosan hallották, az egészségügy, és vele együtt a magánrendelések, illetve a magánrendelés és az állami ellátás közti átjárás, átalakítás előtt áll. A legtöbb változásról már információink vannak, azonban még nagyon képlékeny a dolog. Honlapomon a változással kapcsolatos legszükségesebb információkat meg fogom osztani Önökkel, amint teljesen tisztán látunk a kérdésben. Addig dolgozunk tovább, ahogy eddig.

2020.10.09.

A rendelés helyszíne 2020.10.16-tól megváltozik! A 10.16-ra, és későbbre előjegyzett betegeimet a Pannónia út 56. szám alatt található Egészségfejlesztési Irodában várom a megszokott emberi-, és szakmai színvonalon, de kibővített rendelési időben!

2020.09.01

A rendelésen való megjelenés kapcsán be kell tartanunk a járványügyi előírásokat, így kérem a betegeket, hogy az időpontra pontosan érkezzenek! Kérdőív kitöltés, helyszíni lázmérés és szájmaszk viselése szintén előírás, így kérem ezek betartását! Köszönöm

2020. június 12-től érsebészeti magánrendelés Dombóváron

 

Az alábbi problémákkal kapcsolatban várom leendő pácienseim jelentkezését:

- érbetegségek szűrővizsgálata

- cukorbetegség következtében kialakuló érszövődmények szűrése és kezelése

- verőérbetegek vizsgálata (Doppler-ultrahangos érvizsgálat)

                - érelmeszesedés miatti végtagi érszűkület, elzáródás

                - hasi- és végtagi verőértágulat

                - nyaki verőérszűkület

- visszérbetegség vizsgálata, kezelése

- visszértágulatok és hajszálerek injekciós kezelése

- felszínes visszérgyulladás kezelése

- lábszárfekélyes betegek kivizsgálása és kezelése

- „diabéteszes láb” vizsgálata és modern kezelése

 

2020. május 8-tól minden pénteken 14 órától 17:45-ig várom az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésemen. Német és angol nyelven beszélő pácienseket is szívesen fogadok. További információkkal kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén, illetve keresse fel a rendelés weboldalát!

 

A rendelésen való megjelenés előzetes bejelentkezéshez kötött. Időpontkérés e-mail-ben, a rendelés weboldalán online időpontfoglalással, illetve telefonon lehetséges.

 

Rendelés címe:

                7200 Dombóvár, Pannónia út 56.

                Egészségfejlesztési Iroda

 

Elérhetőségek:

                ersebeszet.dombovar@gmail.com

                www.ersebeszet.dombovar.hu

                +36 30 5522-624

bottom of page