2021.12.23

Minden kedves Betegemnek köszönöm az irányomba tanusított bizalmat, köszönöm, hogy problémájukkal hozzám fordultak segítségért. 2022.01.01-től visszatérek Pécsre, ismét a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Érsebészeti Klinikáján fogok dolgozni. Emiatt a rendelési idő némileg változik, így január 7-től minden pénteken 16:30-tól 19:30-ig várom a betegeimet magánrendelésemen. A rendelés indulása óta a díjak nem változtak, azonban a Covid-járvány miatt a kellékek, kötszerek, eszközök beszerzése jelenleg jóval magasabb áron kivihető, így januártól kis mértékben emelkednek a rendelés díjai, melyet részletesen megtalálnak az "Árak" fül alatt. Mindannyiuknak kívánok boldog, áldott ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag, boldog új évet!

2021.01.16

A múltév végén egy korszak lezárult a szakmai életemben. 11 Pécsen, az ország egyik vezető érsebészeti intézményében eltöltött (tanuló)időt követően, 2020. december 1-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház érsebészetén dolgozom tovább. Az egyetemhez továbbra is köt az oktatás és a kutatás, azonban a 11 tanulással, fejlődéssel eltöltött év után érsebészeti tudásomat ezentúl a Tolna megyei betegek javára igyekszem fordítani. Két, szintén a pécsi érsebészeten "nevelkedett" kollégámmal kaptuk a lehetőséget, hogy a szekszárdi érsebészetet kapacitásában, nívójában emeljük, így a szekszárdi érsebészet gerincét most három, a pécsi klinikán kiképzett, minősített érsebész szakorvos alkotja, remélhetőleg a betegeink megelégedésére.

2021.01.15

Tisztelt Érdeklődők!

Mint azt biztosan hallották, az egészségügy, és vele együtt a magánrendelések, illetve a magánrendelés és az állami ellátás közti átjárás, átalakítás előtt áll. A legtöbb változásról már információink vannak, azonban még nagyon képlékeny a dolog. Honlapomon a változással kapcsolatos legszükségesebb információkat meg fogom osztani Önökkel, amint teljesen tisztán látunk a kérdésben. Addig dolgozunk tovább, ahogy eddig.

2020.10.09.

A rendelés helyszíne 2020.10.16-tól megváltozik! A 10.16-ra, és későbbre előjegyzett betegeimet a Pannónia út 56. szám alatt található Egészségfejlesztési Irodában várom a megszokott emberi-, és szakmai színvonalon, de kibővített rendelési időben!

2020.09.01

A rendelésen való megjelenés kapcsán be kell tartanunk a járványügyi előírásokat, így kérem a betegeket, hogy az időpontra pontosan érkezzenek! Kérdőív kitöltés, helyszíni lázmérés és szájmaszk viselése szintén előírás, így kérem ezek betartását! Köszönöm

2020. június 12-től érsebészeti magánrendelés Dombóváron

 

Az alábbi problémákkal kapcsolatban várom leendő pácienseim jelentkezését:

- érbetegségek szűrővizsgálata

- cukorbetegség következtében kialakuló érszövődmények szűrése és kezelése

- verőérbetegek vizsgálata (Doppler-ultrahangos érvizsgálat)

                - érelmeszesedés miatti végtagi érszűkület, elzáródás

                - hasi- és végtagi verőértágulat

                - nyaki verőérszűkület

- visszérbetegség vizsgálata, kezelése

- visszértágulatok és hajszálerek injekciós kezelése

- felszínes visszérgyulladás kezelése

- lábszárfekélyes betegek kivizsgálása és kezelése

- „diabéteszes láb” vizsgálata és modern kezelése

 

2020. május 8-tól minden pénteken 14 órától 17:45-ig várom az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésemen. Német és angol nyelven beszélő pácienseket is szívesen fogadok. További információkkal kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén, illetve keresse fel a rendelés weboldalát!

 

A rendelésen való megjelenés előzetes bejelentkezéshez kötött. Időpontkérés e-mail-ben, a rendelés weboldalán online időpontfoglalással, illetve telefonon lehetséges.

 

Rendelés címe:

                7200 Dombóvár, Pannónia út 56.

                Egészségfejlesztési Iroda

 

Elérhetőségek:

                ersebeszet.dombovar@gmail.com

                www.ersebeszet.dombovar.hu

                +36 30 5522-624