2022.12.04

Tisztelt Betegeim, kedves Érdeklődők!

2023.01.13-tól új rendelési helyszínen várom meglévő és leendő pácienseimet. A rendelés változatlan időben, péntekenként 16:00 - 19:30-ig lesz, az új cím: 7200 Dombóvár, Dombó Pál utca 3. Menta Mentális Egészség Műhely (az OTP mellett a kisudvarban). Érkezéskor a kaputelefonon kell az érsebészeti rendelő gombját megnyomva csengetni! Az új évben is várjuk önöket asszisztensnőmmel szeretettel, a megszokott hangulatban.

Kívánok Önöknek meghitt, áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet! 

2022.09.12

Tisztelt Betegeim!

A 2022.09.16 pénteki rendelés betegség miatt elmarad! Elnézésüket kérem az okozott kellemetlenségért!

2022.07.21.

Tisztelt érdeklődők, kedves Betegeim!

Az online időpontfoglaló oldalam megváltozott. Magyar nyelvű, jobban áttekinthető, könnyebben kezelhető oldal lett. Bíztatok mindenkit a kipróbálására!

07.22-i és a 07.29-i rendelési napra az időpontjaim beteltek, augusztus első 2 hetében szabadság miatt nem lesz rendelés, így jelenleg az első szabad időpontok augusztus 19-én vannak. Kérem ennek ismeretében keressenek! Online időpontfoglalási rendszeremben is augusztus 19-re lehet először időpontot foglalni, korábbra már nem. Megértésüket köszönöm!

2022.05.22

Tisztelt Érdeklődők, kedves Betegeim!

2022.06.03-tól a dombóvári érsebészeti magánrendelésem helyszíne megváltozik. Az eredeti telephelyem rendelője sikeresen megújult, így júniustól a Petőfi u. 11. szám alatti (Z-Lab) rendelőben várom Önöket igényesen megújult, kényelmes, a 21. századi igényeket messzemenően kielégítő, modern, akadálymentes helyszínen. A betegellátás és az adminisztráció gördülékenysége érdekében új asszisztensnőmmel várjuk betegeinket a megszokott, barátságos környezetben. Szeptembertől a beszerzési árak emelkedése és a rezsi növekedése következtében kisebb mértékű áremelést kell végrehajtanom, a nyáron azonban még a régi árak lesznek érvényben.

Kérem, amennyiben módjában áll, az online időpontfoglalást részesítse előnyben!

Köszönjük, hogy megtisztelnek bizalmukkal és hozzánk fordulnak panaszukkal! 

2021.12.23

Minden kedves Betegemnek köszönöm az irányomba tanusított bizalmat, köszönöm, hogy problémájukkal hozzám fordultak segítségért. 2022.01.01-től visszatérek Pécsre, ismét a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának Érsebészeti Klinikáján fogok dolgozni. Emiatt a rendelési idő némileg változik, így január 7-től minden pénteken 16:30-tól 19:30-ig várom a betegeimet magánrendelésemen. A rendelés indulása óta a díjak nem változtak, azonban a Covid-járvány miatt a kellékek, kötszerek, eszközök beszerzése jelenleg jóval magasabb áron kivihető, így januártól kis mértékben emelkednek a rendelés díjai, melyet részletesen megtalálnak az "Árak" fül alatt. Mindannyiuknak kívánok boldog, áldott ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag, boldog új évet!

2021.01.16

A múltév végén egy korszak lezárult a szakmai életemben. 11 Pécsen, az ország egyik vezető érsebészeti intézményében eltöltött (tanuló)időt követően, 2020. december 1-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház érsebészetén dolgozom tovább. Az egyetemhez továbbra is köt az oktatás és a kutatás, azonban a 11 tanulással, fejlődéssel eltöltött év után érsebészeti tudásomat ezentúl a Tolna megyei betegek javára igyekszem fordítani. Két, szintén a pécsi érsebészeten "nevelkedett" kollégámmal kaptuk a lehetőséget, hogy a szekszárdi érsebészetet kapacitásában, nívójában emeljük, így a szekszárdi érsebészet gerincét most három, a pécsi klinikán kiképzett, minősített érsebész szakorvos alkotja, remélhetőleg a betegeink megelégedésére.

2021.01.15

Tisztelt Érdeklődők!

Mint azt biztosan hallották, az egészségügy, és vele együtt a magánrendelések, illetve a magánrendelés és az állami ellátás közti átjárás, átalakítás előtt áll. A legtöbb változásról már információink vannak, azonban még nagyon képlékeny a dolog. Honlapomon a változással kapcsolatos legszükségesebb információkat meg fogom osztani Önökkel, amint teljesen tisztán látunk a kérdésben. Addig dolgozunk tovább, ahogy eddig.

2020.10.09.

A rendelés helyszíne 2020.10.16-tól megváltozik! A 10.16-ra, és későbbre előjegyzett betegeimet a Pannónia út 56. szám alatt található Egészségfejlesztési Irodában várom a megszokott emberi-, és szakmai színvonalon, de kibővített rendelési időben!

2020.09.01

A rendelésen való megjelenés kapcsán be kell tartanunk a járványügyi előírásokat, így kérem a betegeket, hogy az időpontra pontosan érkezzenek! Kérdőív kitöltés, helyszíni lázmérés és szájmaszk viselése szintén előírás, így kérem ezek betartását! Köszönöm

2020. június 12-től érsebészeti magánrendelés Dombóváron

 

Az alábbi problémákkal kapcsolatban várom leendő pácienseim jelentkezését:

- érbetegségek szűrővizsgálata

- cukorbetegség következtében kialakuló érszövődmények szűrése és kezelése

- verőérbetegek vizsgálata (Doppler-ultrahangos érvizsgálat)

                - érelmeszesedés miatti végtagi érszűkület, elzáródás

                - hasi- és végtagi verőértágulat

                - nyaki verőérszűkület

- visszérbetegség vizsgálata, kezelése

- visszértágulatok és hajszálerek injekciós kezelése

- felszínes visszérgyulladás kezelése

- lábszárfekélyes betegek kivizsgálása és kezelése

- „diabéteszes láb” vizsgálata és modern kezelése

 

2020. május 8-tól minden pénteken 14 órától 17:45-ig várom az érsebészeti problémával küzdő betegeket magánrendelésemen. Német és angol nyelven beszélő pácienseket is szívesen fogadok. További információkkal kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeim egyikén, illetve keresse fel a rendelés weboldalát!

 

A rendelésen való megjelenés előzetes bejelentkezéshez kötött. Időpontkérés e-mail-ben, a rendelés weboldalán online időpontfoglalással, illetve telefonon lehetséges.

 

Rendelés címe:

                7200 Dombóvár, Pannónia út 56.

                Egészségfejlesztési Iroda

 

Elérhetőségek:

                ersebeszet.dombovar@gmail.com

                www.ersebeszet.dombovar.hu

                +36 30 5522-624